Avloppsjour

Hjälp med
akuta spolningar, akuta avloppsproblem, akuta stopp i avlopp
alla dagar i veckan dygnet runt

Avloppsproblem tar inget hänsyn till tiden på dygnet så vi erbjuder hjälp utanför ordinarie arbetstid, avloppsjour. Om något oförutsett eller akut inträffar, så står vi alltid beredda att rycka ut, alla dagar i veckan året om. Ett avloppsproblem som inte åtgärdas på ett korrekt sätt i tid kan leda till stora kostnader för dig som fastighetsägare.

avloppsspolning stockholm

Behöver du rörjour?

Du kan alltid vara säker på att få rätt hjälp oavsett vilken dag det är när du ringer till oss. ni når oss enkelt på 08-508 65 508.
Högtrycksspolning av avloppet är idag det mest effektiva och snabbaste sättet att få ett avloppssystem att fungera igen. Vi arbetar med helt vanligt vatten som kan värmas upp till över 90 grader. Vi arbetar från låga tryck upp till 450 bar beroende på arbetssituation och rörens kondition. Vi använder oftast hetvatten i köksavlopp eller i restaurangmiljöer och underhållspolningar (stamspolningar).

I bland återkommer stoppet, fast man har spolat rören, då kan ni som kund be oss utföra en rörinspektion och få reda på orsaken. Våra spolbilar är utrustade med kamera för rörinspektion.

Vi utför alla slags akutjobb vilken dag i veckan som helst, du kan alltså vända dig till oss för avloppsjour! Vi lämnar alltid garanti på våra arbeten, detta gäller om vi inte lyckas få bort stopp som kan härledas till vårat arbete.

Behöver du hjälp?

Ange bara ditt telefonnummer så ringer vi dig så fort vi kan!